Wat is een evenement zonder steun van anderen..?

GIG IN SAMENWERKING

We zijn altijd op zoek naar partners en sponsoren. En dat heeft een reden. GIG is een evenement waarbij wij een brug bouwen tussen jong en oud, ziek en gezond. Wij helpen jongeren hun kunstzinnige talent te ontplooien en zo iets heel wezenlijks te betekenen voor hun zieke en stervende medemens. Tegelijkertijd ontwikkelen onze jonge bestuursleden zich als jonge ondernemers die zich geheel vrijwilig inzetten voor GIG. Voor jongeren, door jongeren.

Veel bedrijven en instellingen gingen u afgelopen jaren al voor in hun steun. Bijvoorbeeld de gemeente Haarlemmermeer, Rabobank Regio Schiphol, de partners van Het Cultuurgebouw en vele anderen.

Ook met het 15-jarig jubileum kunnen we uw hulp goed gebruiken!

RIJKT U ONS EEN HELPENDE HAND TOE?

Oké, ik ben verkocht..!

HOE KAN IK HELPEN?

Eén van de manieren waarmee we dit jaar geld willen inzamelen is een loterij. Wij doen als stichting nu een oproep aan u, de ondernemers van de Haarlemmermeer.

Om een geldelijke donatie vragen wij dit jaar niet (al is deze altijd welkom), maar u zou ons enorm helpen als u iets kan betekenen in de vorm van een artikel of dienst voor onze veiling. Wanneer u bereid bent om ons te helpen, krijgt u niet alleen de grote dank van onze organisatie maar ook een vermelding als officiële sponsor van GIG op onze website en tijdens het evenement zelf.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat er nu nog maar een vraag overblijft: Hoe kan ik helpen? Heel simpel! Klik op de link hieronder, laat een e-mailadres achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Namens onze voltallige organisatie, partners en de goede doelen die wij steunen:

ALVAST BEDANKT!

Stichting GIG Haarlemmermeer biedt merken een uitgelezen kans om zichzelf onder de aandacht te brengen bij de jeugd. Voor ons is niks te gek, dus als u een leuk idee heeft gaan wij graag met u om de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. Gaat het om een uitgebreide merk-activatie? Een effectieve sponsordeal? Of misschien een sampling-actie? Wij regelen voor u een op maat gemaakt voor voorstel.

Deelt u ons enthousiasme en wilt u zich verbinden met onze stichting en/of evenement? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op: info@gighaarlemmermeer.nl

Onze huidige partners en sponsoren: