Wat is een evenement zonder steun van anderen..?

GIG IN SAMENWERKING

We zijn altijd op zoek naar partners en sponsoren. En dat heeft een reden. GIG is een evenement waarbij wij een brug bouwen tussen jong en oud, ziek en gezond. Wij helpen jongeren hun kunstzinnige talent te ontplooien en zo iets heel wezenlijks te betekenen voor hun zieke en stervende medemens. Tegelijkertijd ontwikkelen onze jonge bestuursleden zich als jonge ondernemers die zich geheel vrijwilig inzetten voor GIG. Voor jongeren, door jongeren.

GIG kost geld. Een show organiseren is, ondanks de volledig vrijwillige inzet van de organisatie, niet gratis. Veel bedrijven en instellingen gingen u afgelopen jaren al voor in hun steun. Bijvoorbeeld de gemeente Haarlemmermeer, Rabobank Regio Schiphol, de partners van Het Cultuurgebouw en vele anderen.

We zijn altijd op zoek naar ondernemers die hun naam willen verbinden aan dit fantastische initiatief. Dat kan op maat, of met bijvoorbeeld een sponsorpakket.

Wie gingen u al voor..?

ONZE PARTNERS EN SPONSOREN

Stichting GIG Haarlemmermeer biedt merken een uitgelezen kans om zichzelf onder de aandacht te brengen bij de jeugd. Voor ons is niks te gek, dus als u een leuk idee heeft gaan wij graag met u om de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. Gaat het om een uitgebreide merk-activatie? Een effectieve sponsordeal? Of misschien een sampling-actie? Wij regelen voor u een op maat gemaakt voor voorstel.

Deelt u ons enthousiasme en wilt u zich verbinden met onze stichting en/of evenement? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op: info@gighaarlemmermeer.nl

Onze huidige partners en sponsoren: