Wat is een evenement zonder steun van anderen..?

GIG IN SAMENWERKING

We zijn altijd op zoek naar partners en sponsoren. En dat heeft een reden. GIG is een evenement waarbij wij een brug bouwen tussen jong en oud, ziek en gezond. Wij helpen jongeren hun kunstzinnige talent te ontplooien en zo iets heel wezenlijks te betekenen voor hun zieke en stervende medemens. Tegelijkertijd ontwikkelen onze jonge bestuursleden zich als jonge ondernemers die zich geheel vrijwilig inzetten voor GIG. Voor jongeren, door jongeren.

Veel bedrijven en instellingen gingen u afgelopen jaren al voor in hun steun. Bijvoorbeeld de gemeente Haarlemmermeer, Rabobank Regio Schiphol, de partners van Het Cultuurgebouw en vele anderen.

Klinkt leuk, hoe kan ik helpen..?

STEUN VOOR GIG IN 2021

Een van de manieren waarmee we dit jaar geld willen inzamelen is een loterij. Wij doen als stichting nu een oproep aan jullie, de ondernemers van de Haarlemmermeer.

Om een geldelijke donatie vragen wij dit jaar niet (al is deze altijd welkom), maar jullie zouden ons enorm helpen als jullie iets kunnen betekenen in de vorm van een artikel of dienst voor onze veiling. Wanneer je bereid bent om ons te helpen krijg je niet alleen de grote dank van onze organisatie maar ook een vermelding als officiƫle sponsor van GIG op onze website en tijdens het evenement zelf.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat er nu nog maar een vraag overblijft: Hoe kan ik helpen? Heel simpel! Klik op de link hieronder, laat een e-mailadres achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Onze huidige partners en sponsoren: