Schrijf je in en…

DOE MEE!

Ben jij een artiest in hart en nieren? Een jonge, talentvolle ster in de dop? Zangers, goochelaars, dansers, dichters, bands en ander kunstzinnig talent: wij vinden dat jij op een podium hoort! Jij ook?

GIG is een uitzinnige show in schouwburg De Meerse. Iedereen mag auditie doen door middel van een video. Met jouw deelname zet je jouw talent in voor jouw zieke en stervende medemens, krijg je een kans om op te treden voor en handvaten te krijgen van een vakjury en maak je kans op een optreden bij poppodium Duycker! De opbrengsten van de show gaan 100% naar Hospice Bardo en Adamas Inloophuis voor kankerpatiënten. Zo bouw jij met ons een brug tussen jong en oud, ziek en gezond! 

Dus, upload een filmpje van jouw solo-, duo- of groepsact (max. 4 personen) en werf stemmen! Niet genoeg stemmen? Niet getreurd, onze programma commissie geeft ook nog wildcards weg!

Huh? Wat houdt het nu precies in..?

EVEN ALLES OP EEN RIJTJE

Geselecteerde deelnemers:

  • Staan op het grote podium van schouwburg De Meerse, met bijbehorende, professionele licht- en geluidstechnici;
  • Ontvangen tijdens het evenement commentaar en handvaten van een professionele vakjury;
  • Maken kans op een verzorgd optreden bij poppodium Duycker;
  • Ontvangen na afloop video-opnames van hun optreden, op hoogwaardige kwaliteit, te gebruiken als mogelijke marketing/demo;
  • Zetten zich in voor de zieke en stervende medemens

Klinkt dat jou als muziek in de oren? Doe dan mee met GIG 2020!

Wat is daarop jouw antwoord..?

JA, IK WIL!

Top! Meedoen aan GIG 2020 kan als je deze makkelijke stappen volgt:

  • Log in met Facebook of maak hier een account aan. 
  • Check de voorwaarden in de footer, dan weet je of je in aanmerking komt. 
  • Upload via jouw GIG-account jouw auditie.
  • Zorg dat jouw familie en vrienden op je stemmen! De twee acts met de meeste stemmen verdienen automatisch een plekje in de show. Niet als hoogst geëindigd? Niet getreurd! De GIG organisatie deelt daarnaast nog zes wildcards uit. Bijzondere en originele acts kunnen we zo belonen met een plekje in de show. 

Tijdens de show op 20 december 2020 selecteert onze vakjury de winnaar van GIG 2020, deze ontvangt een verzorgt optreden bij poppodium Duycker!