Welkom bij…

STICHTING GIG HAARLEMMERMEER

Stichting GIG Haarlemmermeer is een jongerenstichting. In samenwerking met verschillende partijen geven wij onderwijs en kansen aan kinderen en jongeren door hun kunstzinnige en organisatorische talenten te ontplooien. Daarbij leren zij om met dat ontplooide talent een steentje bij te dragen aan de samenleving. De afgelopen dertien jaar hebben honderden jongeren ruim €50.000 bijgedragen aan hun zieke medemens. GIG is voor veel jongeren de eerste aanraking met vrijwilligerswerk en door GIG hebben meerdere scholen het kunstonderwijs in hun curriculum kunnen verbeteren. Daarnaast is er ook superveel talent ontplooid: verschillende oud-deelnemers zijn inmiddels naar conservatoria en andere kunstacademies gegaan, geven optredens op grote festivals, verschijnen op nationale televisie en sommige hebben zelfs internationale bekendheid verworven!

Ook dit jaar zijn de organisatoren weer keihard aan het werk om een spiksplinternieuwe editie neer te zetten: de GIG livestream. Deze benefiet stream is een vernieuwing van de jaarlijks uitverkochte benefietshow GIG in de Meerse. Tot snel!

GIG Haarlemmermeer…

DOE JE MEE?

Harder, Better, Faster, Stronger…

IN 2020 IS GIG TERUG VOOR DE 13de EDITIE.

Zonder hen is het niet mogelijk…

MAAK KENNIS MET ONZE SPONSOREN

Stichting GIG Haarlemmermeer biedt merken een uitgelezen kans om zichzelf onder de aandacht te brengen bij de jeugd. Voor ons is niks te gek, dus als u een leuk idee heeft gaan wij graag met u om de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. Gaat het om een uitgebreide merk-activatie? Een effectieve sponsordeal? Of misschien een sampling-actie? Wij regelen voor u een op maat gemaakt voor voorstel.

Deelt u ons enthousiasme en wilt u zich verbinden met onze stichting en/of evenement? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op: info@gighaarlemmermeer.nl

Onze huidige partners en sponsoren: