Eindstand

€2.001,64

Dankzij jullie fantastische bijdragen, hebben we in 2020 een opbrengst van €2.001,64 opgehaald! Vanuit de hele organisatie, alle deelnemers en overige betrokkenen: Hartelijk dank! Hopelijk zien we jullie allemaal terug in 2021, het liefst natuurlijk in De Meerse. Tot dan!

Welkom bij…

STICHTING GIG HAARLEMMERMEER

Op 20 december, 20.00 uur, keert Stichting GIG Haarlemmermeer terug voor haar dertiende editie. Tijdens een bomvolle, twee uur durende livestream zal een team van elf jongeren zich weer met hart en ziel inzetten voor Hospice Bardo en het Adamas Inloophuis. Onder #GIGatHome zamelen zij geld via een talentenjacht en veiling geld in voor deze fantastische goede doelen, die uw hulp in deze periode hard kunnen gebruiken.

Talentenjacht

Dit doen zij niet alleen. Zes lokale, talentvolle acts hebben zich dit jaar opgegeven om mee te doen met de GIG talentenjacht. Samen strijden zij om een volledig verzorg optreden in Poppodium Duycker, uiteraard zodra dit weer mag.

Kinderkoren

Ook de kinderkoren zijn dit jaar weer van de partij. Onder leiding van PierK, met begeleiding en het repertoire van ZangExpress, zetten de kinderen van De Optimist, Klavertje Vier en Vesterhavet een fantastisch kerstoptreden neer!

Veiling

Ook dit jaar hebben een heleboel ondernemers uit de Haarlemmermeer een compilatie aan prachtige prijzen aangeleverd, die wij tijdens de stream gaan veilen. Denk aan een PS5 accessoire-kit van de MediaMarkt, een goodie bag van Rituals en vele andere fantastische prijzen!

Klinkt dit jou nu als muziek in de oren? Stem jouw tv, smartphone, tablet of laptop dan op 20 december op ons af! Scan de QR code en ontvang direct de link naar onze livestream. Ga met de hele familie voor de tv zitten en beleef GIG 2020 live vanuit jouw woonkamer. Tot de twintigste!

GIG Haarlemmermeer…

DOE JE MEE?

Harder, Better, Faster, Stronger…

IN 2020 IS GIG TERUG VOOR DE 13de EDITIE.

Zonder hen is het niet mogelijk…

MAAK KENNIS MET ONZE SPONSOREN

Stichting GIG Haarlemmermeer biedt merken een uitgelezen kans om zichzelf onder de aandacht te brengen bij de jeugd. Voor ons is niks te gek, dus als u een leuk idee heeft gaan wij graag met u om de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. Gaat het om een uitgebreide merk-activatie? Een effectieve sponsordeal? Of misschien een sampling-actie? Wij regelen voor u een op maat gemaakt voor voorstel.

Deelt u ons enthousiasme en wilt u zich verbinden met onze stichting en/of evenement? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op: info@gighaarlemmermeer.nl

Onze huidige partners en sponsoren: