Welkom bij…

GIG YOUNG

Dit jaar vertonen wij rond de kerst iets gloednieuws! 19 december staan wij in de grote zaal van Schouwburg De Meerse met het nieuwe GIG Young. Tijdens dit evenement zijn de jongste talenten binnen de Haarlemmermeer de main attraction en vieren we wat onze kleine deelnemers allemaal wel niet kunnen. Ook zij zamelen geld in voor het Adamas Inloophuis en Hospice Bardo, twee prachtige doelen die jouw hulp goed kunnen gebruiken!

Kinderkoren

Zeg je: ‘GIG’, dan zeg je eigenlijk ook meteen: ‘Kinderkoren’. Een editie van dit evenement zou niet compleet zijn zonder delegaties van verschillende basisscholen uit de regio, dus ook dit jaar betreden zij weer het podium om jullie omver te blazen met hun zangkunsten!

Wil jij jouw school ook opgeven? Dat kan via deze link.

Variété

De kinderkoren worden dit jaar bijgestaan door diverse andere acts. Denk daarbij aan jonge theatergroepen, dansgroepen, kleine muzikale formaties of soloartiesten. Hoe leuk is dat?!

PierK en ZangExpress

Stichting GIG Haarlemmermeer had dit evenement niet kunnen organiseren zonder de fantastische samenwerking met vertrekpunt voor kunst en cultuur PierK en muziekmethode ZangExpress. Ook dit jaar stomen de docenten van PierK de kids klaar voor een prachtig optreden en worden de kinderkoren getraind via het repertoire van ZangExpress. Zo ontvangen onze deelnemers de ideale begeleiding, waardoor ze in december helemaal klaar zijn voor een optreden in de grote zaal van Schouwburg de Meerse

Samen Sterk

Onze kids dragen dit jaar het gedachtegoed uit waar wij al jaren voor staan: er is niets leuker dan samenkomen om talent te vieren. Dat dit toevallig ook nog rond de kerst mag plaatsvinden, is natuurlijk extra mooi meegenomen. GIG Young belooft een feestelijke viering te worden, dus bestel vooral kaarten en komt dat zien!

GIG Young…

HIER WIL JE BIJ ZIJN!

Samen Sterk

MELD JE AAN VOOR GIG YOUNG.